Afspraak

0F6B1667
Katelijn Weyts
Osteopate D.O.

Telefoon: +32 3 689 72 19
Email: Katelijn@osteoweyts.be

Afspraken

Bel Katelijn om een afspraak vast te leggen.
Of klik hier om online een moment te boeken.

U heeft voor een osteopathiebehandeling geen verwijzing nodig van de huisarts.
Duur van de sessies: 1ste consult = 1 uur, vervolgbehandelingen = 45 min.

Consultaties zijn steeds op afspraak.

Indien uw telefonische oproep onbeantwoord blijft, spreek dan zeker een bericht in op het antwoordapparaat. Ik bel ik u zeker terug om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te noteren.

Om u een kwaliteitsvolle behandeling kunnen bieden, wordt de gereserveerde behandeltijd ook exclusief voor u voorbehouden.

Wilt u er daarom rekening mee houden dat afspraken 24 uur voor de behandeling geannuleerd of gewijzigd dienen te worden. Gereserveerde tijd voor een behandeling, welke niet tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd, zal in rekening worden gebracht.

 

!!! GEWIJZIGDE VERKEERSSITUATIE !!!

Parkeerplaatsen

De komende weken worden er werken uitgevoerd aan de parkeerplaatsen van de praktijk. Het is dan niet mogelijk om uw wagen op de vertrouwde parking te parkeren. In de dorpskern of aan de Parochiezaal zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen die u kan gebruiken tijdens deze periode.
Patiënten die met de fiets komen kunnen zoals gebruikelijk hun fiets achteraan de poort zetten.

Schoolstraat

Gelieve er rekening mee te houden dat er vanaf 1 september 2022 een schoolstraat-regeling telt op de Schildesteenweg vanaf het Torenplein tot aan het kruispunt met de Venusstraat.

Concreet betekent dit dat de Schildesteenweg van 15.10 t.e.m. 15.40 uur en op woensdag van 12.05 t.e.m. 12.30 uur niet toegankelijk zal zijn voor gemotoriseerd verkeer. U kan dus niet voor de deur parkeren. We stellen voor om, indien mogelijk, te voet of met de fiets te komen. Er is ook parkeergelegenheid op wandelafstand m.n. aan de parochiezaal (180m - Venusstraat), op het Torenplein (150m) of aan de molen (230m).

Als u te weinig mobiel bent om de verplaatsing te voet te maken, raden we u aan om deze tijdsloten te vermijden.

U kan met opmerkingen of suggesties rond deze ingreep en verkeersveiligheid in het algemeen, terecht bij het gemeentebestuur via www.ranst.be/ietsmelden

 

Tarieven sinds 2022

De kostprijs voor een eerste consult (60 min.) bedraagt € 65,00. Dit consult bevat een intake gesprek, een uitgebreid onderzoek en behandeling.

Vervolgconsulten (ongeveer 45 min.) bedragen € 60,00

Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Raadpleeg uw zorgverzekering voor actuele vergoedingen.

De behandelingen dienen aan het eind van ieder consult contant of via bankapp te worden voldaan. Het document dat u meekrijgt bij afrekening, kan u indienen bij uw zorgverzekering.