Afspraak

0F6B1667
Katelijn Weyts
Osteopate D.O.

Telefoon: +32 3 689 72 19

Afspraken

Bel Katelijn om een afspraak vast te leggen.
Of klik hier om online een moment te boeken.

U heeft voor een osteopathiebehandeling geen verwijzing nodig van de huisarts.
Duur van de sessies: 1ste consult = 1 uur, vervolgbehandelingen = 45 min.

Consultaties zijn steeds op afspraak.

Indien uw telefonische oproep onbeantwoord blijft, spreek dan zeker een bericht in op het antwoordapparaat. Ik bel ik u zeker terug om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te noteren.

Om u een kwaliteitsvolle behandeling kunnen bieden, wordt de gereserveerde behandeltijd ook exclusief voor u voorbehouden.

Wilt u er daarom rekening mee houden dat afspraken 24 uur voor de behandeling geannuleerd of gewijzigd dienen te worden. Gereserveerde tijd voor een behandeling, welke niet tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd, zal in rekening worden gebracht.

Tarieven sinds 2022

De kostprijs voor een eerste consult (60 min.) bedraagt € 65,00. Dit consult bevat een intake gesprek, een uitgebreid onderzoek en behandeling.

Vervolgconsulten (ongeveer 45 min.) bedragen € 60,00

Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Raadpleeg uw zorgverzekering voor actuele vergoedingen.

De behandelingen dienen aan het eind van ieder consult contant of via bankapp te worden voldaan. Het document dat u meekrijgt bij afrekening, kan u indienen bij uw zorgverzekering.