Onze praktijk

0F6B1389

De Praktijk

Deze osteopathiepraktijk is opgericht in januari 2016 door Katelijn Weyts. Zij behaalde haar diploma osteopathie aan ‘The International Academy of Osteopathy’ in België.

Zowel baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen, zwangere vrouwen en oudere mensen worden verzorgd in deze praktijk. Katelijn vindt het belangrijk om een vriendelijke en liefdevolle omgeving te creëren, waarin iedereen zich comfortabel en ontspannen voelt.

 

Katelijn Weyts

In 2004 heb ik mijn diploma lic. kinesitherapie behaald. Nadien heb ik nog verder gespecialiseerd in psychomotoriek en Sherborne, seminaries taping en radiologie. Om mij te vervolmaken ben ik in 2006 aan een 5-jarige opleiding osteopathie begonnen aan de International Academy of Osteopathy te Antwerpen. Ik ben verder gaan studeren in de osteopathie omdat ik op zoek was naar het hoe en waarom klachten ontstaan en soms onderhouden blijven. Als dit begrip er is, is het mogelijk om mensen beter te helpen. Binnen de osteopathie zoeken we dus naar de oorzaak van de klachten welke we samen met de patiënt aanpakken.

Ik heb mijn wetenschappelijk artikel geschreven over “De invloed van mobilisaties van de radix mesocolon mesenterii op de mobiliteit van de derde lumbale wervel en op de algemene toestand van het intestinuum tenue, bij patiënten met lage rug- en darmklachten”. Na het succesvol afronden van dit artikel en het examen voor een internationale jury, ben ik in 2012 afgestudeerd als Osteopaat D.O. aan de International Academy of Osteopathy.

Een persoonlijke behandeling is zeer belangrijk, want ieder mens is anders. Dit maakt het werk ook zo leuk en afwisselend. Ik ben dan ook werkzaam geweest in verschillende praktijken om ervaring op te doen. Tot op heden ben ik ook nog steeds actief in de groepspraktijk van Francis Weyts te Edegem.

 

0F6B1667
Katelijn Weyts
Osteopate D.O.

Osteopathie bij kinderen

In 2017 heb ik de 2-jarige opleiding "Osteopathie bij kinderen" succesvol afgerond bij Panta Rhei in Nederland. Mijn interesse ligt zowel bij het behandelen van volwassenen als kinderen.

Persoonlijk

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn eigen kinderen, vakanties in de bergen en weekends in de Ardennen met het hele gezin, genieten met vrienden, yoga, joggen en naaien.

Samenwerking

In sommige gevallen is een samenwerking met andere disciplines noodzakelijk, en daarvoor werken we graag samen met deze specialisten:

Opvoedingsondersteuning,
coaching, tips en advies op maat

Lien de Vleesschauwer
0497/90.60.81
liendevleesschauwer@gmail.com
www.opvoedingscoachaanhuis.be
www.mybodyandsoul.be

Logopedie: hulp bij leer-, taal- en rekenproblemen, stottertherapie

Prakijk ‘Trapje op’
Nicky Lehaen
0494/82.41.52
Doggenhoutstraat 22 bus E, 2520 Ranst

Menopauzeconsulent

Catherine De Clerck
0495/99.35.67
catherine@menopauzeinfo.be
www.menopauzeinfo.be

Huis voor persoonlijke ontwikkeling

Koromiro
0477/32.18.55
info@koromiro.be
Molenlei 215, 2650 Edegem

Little Yoga

0497/40.51.17
info@littleyoga.be
www.littleyoga.be

Yoga voor kinderen

Sanne Provo, praktijk ‘met Open Handen’
0486/05.84.66
optimisteke@hotmail.com
op facebook: met Open Handen – kinderyoga en crea workshops

Entert®ainer, keynote speaker en digital detox coach

Christine Wittoeck
Digital Detox Academy - Begeleiding, training en workshops rond gezond en bewust leven en werken mét digitale middelen
www.digitaldetoxacademy.eu
Contact