Corona-update

We dragen de algemene gezondheid hoog in het vaandel en respecteren de algemene richtlijnen voor ons vakgebied. Nu de praktijk terug geopend wordt, is het van belang dat u op de hoogte bent van de nieuwe maatregelen die tijdens uw bezoek zullen gelden.

U kan een afspraak maken indien u geen ziektesymptomen heeft of hebt doorgemaakt de laatste 14 dagen. Ook wanneer uw huisgenoten niet aan deze gezondheidsvoorwaarden voldeden gedurende de voorbije 2 weken, rekenen wij erop dat u geen consultatie aanvraagt bij ons. We hopen op jullie medewerking voor tijdige annulaties bij ziektesymptomen en verhoogde risico's op het overbrengen van het corona-virus.

We doen het nodige om zo veel mogelijk te verluchten, te ontsmetten en alles virusvrij te houden. Gelieve schone kledij aan te trekken vlak voor u naar de consultatie komt en 2 gewassen handdoeken mee te brengen (een grote om op te liggen en een kleine voor onder het hoofd). Ook uw therapeut verbindt zich ertoe om tijdig te wisselen van professionele en beschermende kledij.

Beperk de wachttijd door zo goed mogelijk op tijd te komen. De buitendeur van de praktijk zal blijven openstaan (indien de temperatuur dat toelaat). De binnendeur wordt door de therapeut bediend. Het dragen van een mondmasker zijn zowel bij de volwassen patiënt als bij de osteopaat absoluut noodzakelijk. Kinderen onder de t.e.m. 12j hoeven geen mondmasker te dragen. Wij vragen om uw mondmasker op te zetten, alvorens u de praktijk betreedt. Voor een strikte handhygiëne vragen wij met aandrang de ontsmettende handgel te gebruiken die voorzien is in de wachtzaal.

Het liefst ontvang ik betalingen via de bancontact app om circulatie van cashgeld te vermijden. Indien dit niet mogelijk is, gelieve dan te voorzien dat u het verschuldigde bedrag gepast kan betalen.

We laten geen derden toe in de praktijkruimte. Laat daarom uw chauffeur in de auto wachten. Mindervaliden of kinderen kunnen uiteraard wel begeleid worden door 1 ander persoon. Mag ik vragen om voor jonge kinderen zelf speelgoed mee te brengen. Uit hygiënische overwegingen zal het aanwezige speelgoed in de praktijk niet ter beschikking gesteld worden